Skip to content

Sexiest Woman Alive?

06/03/2011

Τρεις φωτογραφίες της Irina Sheik από το Swimsuit Issue 2011 του Sports Illustrated, μία από το ισπανικό DT και δύο από το GQ της ίδιας χώρας.

“Irina Shayk (ή Sheik μερικές φορές), κατά κόσμον Irina Shaykhlislamova, μάλλον η πιο όμορφη γυναίκα που περπάτησε ποτέ στη Γη. Κλωνοποίηση τώρα” ήταν το σχόλιο του Φοίβου στο προ εικοσαημέρου post του Gentlemen’s Guide που ανακοίνωνε την κυκλοφορία του Swimsuit Issue του Sports Illustrated για το 2011. Η Sheik πόζαρε στο εξώφυλλο -και, κυρίως, στο εσωτερικό- του τεύχους, κατακτώντας τον πολυπόθητο τίτλο του Swimsuit Cover Girl στην πέμπτη της εμφάνιση στον εν λόγω θεσμό.

Είτε είναι όντως η ομορφότερη γυναίκα που περπάτησε ποτέ στη Γη (και συμφωνούν πολλοί με τον Φοίβο στην συγκεκριμένη υπερβολή), είτε όχι, η λέξη “κλωνοποίηση” θα πρέπει να χρησιμοποιείται συχνότερα σε προτάσεις δίπλα στο όνομά της. Γιατί το απογοητευτικό γεγονός ότι απ’ όλον τον ανδρικό πληθυσμό εκείνη διάλεξε για σύντροφο τον Christiano Ronaldo -την επιτομή, δηλαδή, του κάγκουρα- θα σβηνόταν από τη μνήμη και τη συνείδησή μας αν εμφανιζόταν ο κλώνος της με το λιγότερο λαϊκό γούστο. Από την άλλην, η δεσποινίς Shaykhlislamova, με τα αφοπλιστικά έντονα σμαραγδένια μάτια και την απόλυτη εφαρμογή της πυθαγόρειας “χρυσής τομής” στις αναλογίες του σώματός της. είναι ακόμη μόλις 25 ετών. Και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η θητεία της ως πρέσβειρας του μπικίνι μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο και το Swimsuit Issue του 2012 (δεν θα είναι έκπληξη να ξαναφιλοξενηθεί στο εξώφυλλο) να την φέρει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος του κόσμου της μόδας, εκεί όπου τα κουρέματα σαν του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ απλά δεν συγχωρούνται. Δύο τινά μπορεί να συμβούν: είτε να αποκαγκουροποιηθεί ο Ronaldo για χάρη της, είτε το μοντέλο από τη Ρωσία να αποκτήσει επιτέλους αισθητική.

Κατά τα άλλα, και η Irina Sheik έφτασε στον χώρο του μόντελινγκ έχοντας περάσει απ’ από όλα τα στάδια της ρωσικής προετοιμασίας για τον εν λόγω κλάδο: Δακρύβρεχτες ιστορίες με φτωχά παιδικά χρόνια και ορφάνεια (ο ανθρακωρύχος πατέρας της απεδήμησε εις Κύριον όταν εκείνη ήταν 14 ετών, αφήνοντας τις δυο κόρες του με τον πενιχρό μισθό της μαμάς – δασκάλας πιάνου), εκρηκτικούς συνδυασμούς υπερθνικών στοιχείων ομορφιάς (ο μακαρίτης ήταν σκούρος Τατάρος, μογγολομεσογειακός τύπος περίπου, και η μαμά κλασσική Ρωσίδα με έντονα πράσινα μάτια) και, βέβαια, έναν τοπικό διαγωνισμό καλλονής κι έναν ατζέντη που την ανακάλυψε σχεδόν κατά τύχη. Αυτό που κάνει όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση απ’ όλα είναι ότι έχει πια φτάσει τα 25 και οι τόσοι τόνοι γοητείας που καταφέρνει να κουβαλάει στους ώμους της δεν έχουν ακόμη συγκινήσει τους μεγάλους οίκους της μόδας. Μεγαλύτερό της κατόρθωμα είναι το “Πρόσωπο της Intimissimi” (ή μάλλον πρόσωπο, στήθος και οπίσθια…) και οι καμπάνιες της Guess και της Armani Exchange (όπου γνώρισε και το αμόρε της, πέρσι την άνοιξη). Ας της ευχηθούμε τα καλλίτερα και ας την ακούσουμε να μιλάει για την ομορφιά (της), πατώντας το “play” στο παρακάτω βίντεο:

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: