Skip to content

6 τεστ στα οποία θα σας υποβάλει, και πώς θα την πείσετε ότι είστε αυτός που τής αξίζει

23/04/2012

Να είστε πάντα προετοιμασμένος για τα τεστ της. Αν κοιτάξετε κάποια άλλη στο μπαρ, το πιο πιθανό είναι να σας ρωτήσει μετά από λίγο “Είναι ομορφότερη από μένα;”

Ρωτάει: “Πώς τα πας με τη μητέρα σου;”. Εννοεί: “Άραγε είσαι άντρας για σπίτι;” Ναι, σάς μοιάζει παράλογο, αλλά είναι ένα από τα τεστ που πρέπει να περάσετε.

Από το απλό φλερτ στην πιθανή σχέση, τα στάδια είναι πολλά. Κι ακόμη κι όταν “περνάτε καλά” και προχωράτε στο σεξ και στα υπόλοιπα, ίσως μέσα της να συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν είστε άντρας για σχέση. Γι’ αυτό και θα αρχίσει να σάς υποβάλει σε διάφορα τεστ. Δώστε προσοχή σε όσα ακολουθούν, για να είστε έτοιμος να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να δώσετε τις σωστές απαντήσεις (αν, φυσικά, είναι η σχέση αυτό που επιθυμείτε).

Το τεστ της οικογένειας
Λογικά, ήδη από το πρώτο σας ραντεβού, θα σάς έχει πει πέντ’-έξι πράγματα για την οικογένειά της. Χρησιμοποιείστε αυτήν την γνώση. Ρωτήστε την αν πέρασε τελικά στις εξετάσεις η αδελφή της, αν ο πατέρας της ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του, αν η μάνα της πέρασε ωραία στην εκδρομή με τις φίλες της. Και να μην θυμάστε τι σας είπε ακριβώς, ρωτήστε την ξανά για την οικογένειά της. Επίσης, να είστε προετοιμασμένος για ερωτήσεις για την δική σας οικογένεια. Το περίφημο “πώς τα πας με η μητέρα σου;” πηγάζει από την πεποίθηση των γυναικών ότι οι άντρες που τα πάνε καλά με τη μαμά τους είναι πιο ευαίσθητοι και πιο πιστοί.

Το τεστ του δώρου
Προσέχετε καλά τι σάς λέει και σκεφτείτε μικρά δώρα που να έχουν να κάνουν με κάθε πράγμα που τής προκαλεί ικανοποίηση. Αν τής αρέσει το σχέδιο, αγοράστε της ένα ωραίο σετ μολύβια. Αν σάς λέει πόσο λατρεύει τα ταξίδια, βρείτε ένα βιβλίο με φωτογραφίες από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του κόσμου. Αν γουστάρει τις ταινίες του Γούντι Άλεν, βγάλτε εισιτήρια για την επόμενή του, με το που βγει στα σινεμά και πηγαίντε την χωρίς να της το έχετε πει από πριν. Τέτοια, μικρά δώρα, τής αποδεικνύουν ότι δίνετε σημασία σε όσα λέει και ότι την σκέφτεστε. Προς Θεού, αν μιλάει για τα ταξίδια, μην κλείσετε αύριο κιόλας μια μαγευτική εβδομάδα στο πιο πολυτελές resort του Μπαλί. Δεν λειτουργεί έτσι!

Το τεστ του “να σε γυρίσω σπίτι”
Ακόμη και να έχει ξεκινήσει ο τελικός του Euro 2012, εσείς θα περιμένετε υπομονετικά στο αυτοκίνητο μέχρι να βρει τα κλειδιά της, να ξεκλειδώσει και να μπει μέσα στο σπίτι (μην σας πω να περιμένετε να σβήσει και το φως της σκάλας, αν μένει σε πολυκατοικία). Κανονικά θα έπρεπε να την συνοδεύσετε και ως την πόρτα, αλλά, εντάξει, αυτό είναι λίγο άλλης εποχής. Αν ο σκοπός σας είναι όχι απλά να της δείξετε ότι την προσέχετε, αλλά να μπείτε και μαζί της στο σπίτι για τα περαιτέρω, μην είστε πιεστικός. Αν είναι κάτι που θέλει, θα σάς δείξει εκείνη τον δρόμο. Κι αν το θέλει την βραδιά του τελικού του Euro, θα πρέπει να ενδώσετε και να τον δείτε σε μαγνητσκόπηση την επόμενη.

Το τεστ του σερβιτόρου
Μπορεί να τής φέρεστε πάντα με σεβασμό, αλλά αν είστε αγενής στον σερβιτόρο ή σε οποιονδήποτε υπάλληλο, τότε θα καταλάβει ότι μάλλον προσποιείστε μαζί της.

Το τεστ της άλλης
Το πιο δύσκολο απ’ όλα! Δεν πρόκειται να το αποφύγετε, όσο προσεκτικός κι αν είστε. Κάποια στιγμή θα ακούσετε την ατάκα “Είναι ομορφότερη από εμένα;”. Πείτε όσο λιγότερα μπορείτε να πείτε. Ένα “όχι βέβαια” αρκεί, αν το προφέρετε με πειστικό τρόπο. Ακόμη κι αν σάς έχει ρωτήσει την στιγμή που βλέπετε μια ταινία με την Αντζελίνα Τζολί.

Το τεστ της “κακής ημέρας”
Όλα τής έχουν πάει στραβά (ή προσποιείται ότι τής έχουν πάει στραβά) και μοιάζει να θέλει να ξεσπάσει επάνω σας. Ακόμη και δια τηλεφώνου. Όσο επίπονο κι αν είναι, όσες άλλες δουλειές κι αν έχετε εκείνη την στιγμή, σταματήστε τα πάντα και ακούστε την. Αν απαιτήσει να πάτε να την συναντήσετε, κάντε το, αν μπορείτε -ακόμη κι αν βαριέστε. Αν έχετε κανονίσει κάτι άλλο, προσπαθήστε να φανείτε όσο πιο ειλικρινής γίνεται όταν της εξηγείτε γιατί δεν μπορείτε να την δείτε. Ιδανικά, ξεμπερδέψτε γρήγορα με την άλλη σας υποχρέωση και σπεύστε σπίτι της να τής κάνετε μια ευχάριστη έκπληξη.

 

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: